tisdag 31 januari 2017

Hållbar Produktutveckling v.51-v.4

Dagens lektion har vi försätt med våran lampa. Vi bestämde oss för att behålla våran rosätt och sedan så tos vi tygremsor och lindade runt metallen som syntes ovanför. Vi tog sedan en ny glasflaska och sprayade den guld. Vi hade tänkt och stapla glasflaskorna på varandra för att vi tyckte lampan blev så kort annars.
Resten av lektionen så skissade jag en kollektion till lampan.


Lektion 2:
Vi bestämde oss för att inte ha flaskorna som ett motiv till lampan pågrund av att vi inte kunde borra hål i de så det skulle inte bli snyggt. så vi tog ett motiv från en annan lampa och sprayade den guld. Men efter ett tag insåg vi att det inte passade bra med lampas, så vi bestämde oss för att måla den vit igen.

Lektion3:
under denna lektionen så fixade vi vårar ljus på lampan och satte ihop det sista. Eftersom hatten på lampan inte satte fast på fotren så tog vi ståltråd och gjorde hålet mindre så att den skulle sitta fast på lampans fot. sedan tog vi pistol lim och limode fast så den inte skulle åka av. Sista tiden av lektionen så skissade vi och företedde os inför våran presentation.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar